Közgyűlési Tájékoztató ( ÚJ )

Tájékoztató

 a 2018. 11. 29-én megtartott megismételt határozatképes közgyűlés határozatairól

 

Tisztelt Szövetkezeti tagok, Tulajdonosok!

A közgyűlésen 175 Tulajdonos szavazott

  1. napirendi pontnak megfelelően, a 2006-óta Szövetkezetünk épületeibe költözött új Tulajdonosok szövetkezeti tag felvételéről szavaztunk.

175 szavazatból

163 igennel 8 nemmel 4 tartózkodással elfogadták a határozati javaslatot.

 

  1. napirendi pontnak megfelelően, 2019. január elején minden Tulajdonos kap egy nyilatkozati lapot, amit értelem szerűen vissza kell küldeni az irodának. Személyesen az irodába, vagy emailen. FONTOS, mivel az adatszolgáltatással fogják megerősíteni tagságukat, vagy ennek hiányába kizárják magukat. Ezt megerősítette a közgyűlés a 4. napirendi pont szavazásakor.

 

  1. napirendi pontnak megfelelően, az Alapszabály módosításról szavaztunk, ami magába foglalja, az adat közlés kötelezettségét.

175 szavazatból

174 igennel 1 nemmel 0 tartózkodással 2/3 –s többséggel elfogadta a közgyűlés, az Alapszabály módosítását.

 

  1. napirendi pontnak megfelelően, a 4 napirendi pontnak megfelelő módosításokat elfogadva az egységes Alapszabály elfogadásáról kellett szavazni.

174 szavazatból egy Tulajdonos nem szavazott.

173 igennel 1 nemmel 0 tartózkodással a közgyűlés az egységes Alapszabályt 2/3 többséggel elfogadta

  1. napirendi pontnak megfelelően,

Szavaztunk a lépcsőházanként kötött OTP-LTP futamidő lejárta után felvehető maximális összeg felvételéről, hogy a lépcsőházban a lift elektronikus felújítását (vezérlését), valamint a lift belső ajtajának, burkolatának felújítását és a kapualj burkolását elvégezhessük. A hitel visszafizetése érdekében Havi 2.000,- Ft felújítási alapemelést 70 hónapig kell fizetni, de mivel nem kötelező a maximális összeg felvétele, a közgyűlés azzal a feltétellel fogadta el, hogy írásban meg kell nyilatkoztatni a Tulajdonosokat, ki akarja egy összegben megfizetni a ráeső bekerülési összeget és azzal a csökkentett összeggel, vesz fel kölcsönt a Szövetkezet.

A kölcsön visszafizetéséhez közös költség felújítási alapját emelhessük 2019 júniusától havi kettőezer forinttal, hetven hónapig, azoknak a Tulajdonosoknak, akik nem fizetik meg egy összegben a bekerülési összeget.

Az egyösszegű bekerülési összeg kamat nélkül: 120.000,- Ft/lakás.

Januárban erről is kapnak egy nyilatkozatot, amit ki kell tölteni és visszajuttatni az irodába emailen, vagy személyesen.

175 szavazatból

133 igennel  40 nemmel 2 tartózkodással elfogadta a kölcsön felvételt

 

 

 

Szívélyes üdvözlettel:

Veres Péter Lakásfenntartó Szövetkezet igazgatósága nevében

 

Budapest, 2018.12.07.

Német Ferenc elnök s.k.